Bijgewerkt: 25 juni 2024

Stans Snel en Louise Prins exposeren in het ziekenhuis

Nieuws -> Informatief

Bron: Ziekenhuis Amstelland
24-09-2012

Van oktober t/m december 2012 exposeren Stans Snel (schilderijen) en Louise Prins (olieverfschilderijen) in Ziekenhuis Amstelland. De werken van mw. Snel hangen in gang B (hoofdgang poliklinieken), de werken van mw. Prins in de gang bij afdeling Fysiotherapie en Polikliniek Revalidatie.

Snel Amstelveen
(Bron S. Snel - 2012)

Stans Snel - Familie aan het strand 2011


Het werk van mw. Snel zou je kunnen omschrijven als realistisch-impressionistisch met een vleugje romantiek. Haar interesse ligt vooral bij mens en natuur. Om inspiratie op te doen onderneemt zij jaarlijks studiereizen in binnen- en buitenland. De laatste jaren heeft zij met met veel succes geëxposeerd met haar schilderijen.

Prins Amstelveen
(Bron L. Prins - 2012)

Louise Prins - Dubbel zelfportret


Louise Prins, woont en werkt in Uithoorn, heeft haar hele leven getekend en geschilderd. Ze is een autodidact en heeft haar vorming gekregen uit haar ervaring. Haar werk is te omschrijven als realistisch, met soms een surrealistisch tintje. Louise: ”Als portretschilder ben ik gefascineerd door het menselijk gezicht en met name door de sporen die het leven daarop kan achterlaten. Ik wil proberen meer te laten zien dan alleen een portret”. Meer informatie is te vinden op: http://stanssnel.exto.nl  en http://www.louiseprins.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.