Bijgewerkt: 16 juni 2024

Starbucks winkel geopend in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Starbucks Coffee Company
23-08-2013

Starbucks Coffee Company (NASDAQ: SBUX) opende op 23 augustus 2013 een winkel in het populaire winkelcentrum 'Stadshart Amstelveen'. Dit is de eerste Starbucks locatie in een winkelcentrum in Nederland en is dé plek om tijdens het winkelen een moment te genieten van een heerlijke kop koffie en even bij te praten met familie of vrienden.

De nieuwe store op Binnenhof 17 te Amstelveen ligt centraal op een hoek in het Stadshart en biedt perfect uitzicht op het winkelend publiek. Bezoekers van het Stadshart worden uitgenodigd om in een ontspannen sfeer de koffiebeleving van Starbucks te ervaren.

starbucks Amstelveen
(Foto Tycho Müller - 2013)

Starbucks Amstelveen


Bij het ontwerp van deze vestiging is gekozen voor natuurlijke materialen die het interieur een warme uitstraling geven. Een kleurrijke muurschildering van de bloeiperiode van de koffieboom illustreert, net als andere details in de winkel, Starbucks passie: het serveren van de hoogste kwaliteit gebrande koffie.

starbucks Amstelveen
(Foto Tycho Müller - 2013)

Starbucks Amstelveen


“We zijn trots op onze koffie-expertise en branden alle koffie voor Europa in Amsterdam. Nederlandse consumenten zijn enthousiast over Starbucks en vragen ons locaties in hun nabije omgeving te openen. Door het succes in Amsterdam wilden we in andere steden ook iets te gaan doen.

De opening in Amstelveen is een eerste stap in de uitbreiding van onze winkels in regio groot Amsterdam en de rest van Nederland”, zegt Frank Wubben, vice president Operations Services Starbucks EMEA. “We zijn erg blij om onze eerste vestiging in een Nederlands winkelcentrum te openen en consumenten in nieuwe omgevingen welkom te heten in onze Starbucks winkels.” Sinds 2007 heeft Starbucks in Nederland 34 vestigingen geopend.

starbucks Amstelveen
(Foto Tycho Müller - 2013)

Ben Verheijen (midden), Shopping Centrum Manager van Stadshart Amstelveen met de medewerkers van Starbucks Amstelveen


Over Starbucks

Sinds 1971 zijn wij bij Starbucks Coffee Company toegewijd aan het op duurzame wijze kopen en branden van de hoogste kwaliteit arabica koffie. Het bedrijf heeft vestigingen over de hele wereld en is de voornaamste koffiebrander en retailer van kwaliteitskoffie in de wereld. Door te streven naar perfectie en trouw te blijven aan onze principes, brengen we de unieke Starbucks Experience voor elke klant tot leven. Wij nodigen u uit om de Starbucks Experience met ons te delen in één van onze vestigingen, of via www.starbucks.comAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.