Bijgewerkt: 26 september 2021

Start met Maximaal Netwerken bij de OA

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
01-10-2013

Om de kansen voor samenwerking en/of business binnen het OA-netwerk te vergroten start de Ondernemersvereniging Amstelveen op 17 oktober 2013 met een nieuwe activiteit. Onder de noemer 'Maximaal netwerken' bieden zij de komende maanden een aantal themasessies aan voor groepen van maximaal 10-15 ondernemers. Met als doel, meer binding binnen het OA-netwerk te creëren.

netwerk Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Netwerk met switches


OA-lid Daphne Medik van DMM Communication - Networking for Results zal de eerste vijf 'Maximaal netwerken' sessies begeleiden. Zij is een echte expert in zakelijk netwerken (online en offline). We starten met de 3 fundamenten van netwerken en in de daaropvolgende sessies zal aandacht worden besteed aan de netwerkpitch, netwerken online en offline, netwerken en acquisitie en non-verbale communicatie bij het netwerken. De deelnemers worden actief aan het werk gezet, zodat zij hier tijdens de aansluitende reguliere maandborrel meteen hun voordeel mee kunnen doen.

Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen bijwonen, stuurt u dan een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl . Meer informatie kunt u vinden op www.oa-amstelveen.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.