Bijgewerkt: 19 april 2024

Steuntje in de rug voor 14 projecten in Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Rabobank Amstel en Vecht
25-11-2014

14 projecten in Amstelland zijn in november 2014 beloond met een steuntje in de rug van het Rabobank Coöperatief Fonds. Hiermee kunnen de stichtingen hun doel gaan realiseren. Maar er zit meer geld in het fonds, dus verenigingen, stichtingen en instellingen kunnen voor 10 december 2014 een aanvraag voor een bijdrage indienen.

Toegekende projecten:

Foto Amstelveen
(Bron Rabobank Amstel en Vecht - 2014)

De vereniging en stichtingen hebben een bijdrage van maximaal 2.500 euro toegekend gekregen


Sluitingsdatum nieuwe aanvragen

Verenigingen, stichtingen en instellingen kunnen het gehele jaar door aanvragen indienen. Meerdere keren per jaar worden aanvragen beoordeeld. De sluitingsdatum voor de eerstvolgende ronde (aanvragen tot € 2.500) is 6 januari 2015. Uitslag medio februari.

Wilt u in aanmerking komen voor een hoger bedrag, dan kunt u mee doen aan de verkiezingen. De sluitingsdatum is 10 december 2014. Nominatie januari, uitslag medio april. Verenigingen, stichtingen, of instellingen die in aanmerking willen komen voor een bijdrage voor een project kunnen meer informatie vinden op www.rabobank.nl/amstelenvecht onder het kopje “Coöperatief Fonds”.

Waarom Rabobank Coöperatief Fonds?

Het Coöperatief Fonds van Rabobank Amstel en Vecht is bedoeld om een steuntje in de rug te geven aan projecten die de regio verbeteren, of versterken. Dat doet de bank vanuit de gedacht,  dat je samen meer bereikt dan alleen. Meer informatie over het Coöperatief Fonds van de Rabobank is te vinden op www.rabobank.nl/amstelenvecht.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.