Bijgewerkt: 3 december 2022

Stichting Thuishuis Amstelveen zoekt een nieuwe huurder

Nieuws -> Informatief

Bron: Joss Tabak
11-07-2021

Stichting Thuishuis Amstelveen zoekt een nieuwe huurder m/v die samen wil wonen in een woongroep met andere 60-plussers. Zoekt u zelfstandige woonruimte en wilt u samen met anderen een gezamenlijke huiskamer en keuken delen, neem dan contact op via onderstaand e-mailadres voor meer informatie.

Het Thuishuis in Amstelveen is een woongroep van 7 senioren uit de doelgroep alleenwonende ouderen vanaf 60 jaar die niet meer alleen willen blijven wonen. Zij kiezen er voor om met leeftijdgenoten samen in één groot huis, het Thuishuis, te gaan wonen. Veiligheid, huiselijkheid, gezelligheid én zelfredzaamheid staan voorop. In het Thuishuis woont men niet alleen en helpen de bewoners elkaar.

Foto Amstelveen
(Foto Joss Tabak - 2021)

Impressie van de ruimtes in Thuishuis Amstelveen


De bewoners hebben elk hun eigen zelfstandige, individuele woonruimte van ongeveer 34 á 40 m², met een woon- en slaapkamer, een badkamer en een kleine pantry. Zij richten deze naar eigen smaak en wens in. Daarnaast delen de bewoners met elkaar een gezamenlijke woonkamer en een ruime keuken, een hobbyruimte en een overdekt terras. Er is ook een logeerkamer en een afzonderlijke ruimte met een gemeenschappelijke wasmachine en droger.

De appartementen vallen onder de sociale huursector en worden door wooncorporatie Eigen Haard verhuurd. Voor meer informatie, e-mail dan naar thuishuisamstelveen@gmail.com  of bel naar 06-51813409. Voor een impressie, zie onze website www.thuishuisamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.