Bijgewerkt: 25 mei 2024

Stroomstoring in Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Ziekenhuis Amstelland
09-06-2011

Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen heeft donderdagmorgen 9 juni 2011 te kampen gehad met een korte stroomstoring. De stroomstoring is verholpen en heeft geen enkel gevaar opgeleverd voor de patiënten.

Door het uitvallen van de liften is echter het OK programma voorlopig stopgezet. Ambulances zijn geïnformeerd en brengen eventuele patiënten naar de omliggende ziekenhuizen. De verwachting is dat alle problemen na het middaguur zullen zijn opgelost.

Update 13 uur:

Beperkingen vanwege stroomstoring Ziekenhuis Amstelland opgeheven.

Ziekenhuis Amstelland heeft om 12.30 uur betrokkenen geïnformeerd, dat het OK programma weer volledig in bedrijf is. De liften waren tijdelijk buiten bedrijf als gevolg van een korte stroomstoring vroeg in de ochtend, waardoor het OK programma moest worden stilgelegd.

De liften functioneren weer normaal, hetgeen betekent, dat de OK’s weer bereikbaar zijn en het programma hervatten. De hulpdiensten en andere betrokkenen zijn door de Raad van Bestuur geïnformeerd en rijden weer naar de Spoedeisende hulp van Ziekenhuis Amstelland.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.