Bijgewerkt: 26 september 2021

Succesvol Netwerken voor ondernemers in Aalsmeer en Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
22-10-2013

De gemeentes Aalsmeer en Amstelveen organiseren een programma Succesvol Netwerken voor ondernemers. Dit programma faciliteert (startende) ondernemers in het ondernemerschap door individuele coaching, masterclasses en netwerken gedurende drie maanden. Het startschot voor dit programma wordt gegeven tijdens het netwerkevent Zaai 2013 op donderdag 14 november.

zaai Amstelveen
(Bron Zaai - 2013)

De gemeentes Aalsmeer en Amstelveen organiseren een programma Succesvol Netwerken voor ondernemers


Zaai is een evenement voor starters, gevestigde ondernemers en andere geïnteresseerden. Succesvolle ondernemers zullen op inspirerende wijze hun ervaringen delen en uiteraard is er volop gelegenheid te netwerken. Tijdens en na afloop van deze bijeenkomst kunnen ondernemers zich kosteloos inschrijven voor het programma Succesvol Netwerken voor ondernemers. Het programma, dat kosteloos wordt aangeboden door de gemeentes Aalsmeer en Amstelveen, biedt plaats aan twintig ondernemers.   

Wethouder Economische Zaken Jan-Willem Groot (CDA): “Als gemeente vinden wij het van groot belang ondernemers zoveel mogelijk te faciliteren. Het blijkt, dat het met name de eerste jaren van het ondernemerschap van groot belang is te bouwen aan een goed netwerk. Wij willen hier graag aan meehelpen. Bovendien worden de ondernemers gecoacht en kunnen ze masterclasses volgen. Dit doen we in samenwerking met het nieuwe ondernemerscentrum Nest op Kronenburg, Platform Ondernemend Amstelveen en Amsterdam Center for Entrepreneurship at VU (ACE@VU)”

Zaai 2013. Datum: 14 november 2013. Tijd: vanaf 16.00 uur. Locatie: Nest, Laan van Kronenburg 14, 1183 RS Amstelveen. Aanmelden voor het event kan via www.aanmelder.nl/zaai , waar de laatste informatie staat over het programma ZAAI 2013 en het programma Succesvol Netwerken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.