Bijgewerkt: 29 maart 2024

Superjuffie en SuperMeesverkiezing 2021 in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
14-06-2021

Welke klas heeft de leukste juf of meester van het jaar? Geef jouw Superjuf of SuperMees op! Leukste juffen en meesters van Amstelveen gezocht. Welke basisschoolklas van Amstelveen heeft dit jaar de leukste of liefste juf of meester? Dat is de grote vraag van de Superjuffie & SuperMees Verkiezing van 2021. Kinderen kunnen hun eigen juf of meester tot uiterlijk 29 juni 2021 opgeven.

Stond de meester altijd voor je klaar? Heeft de juf je goed geholpen met het thuisonderwijs? Of maakt jouw meester de leukste grappen? Geef hem of haar dan op voor de Superjuffie & SuperMees Verkiezing 2021.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Boekverkoopster Ada Ruiter probeert de situatie te beheersen in Boekhandel Venstra tijdens de bekendmaking van de Superjuffie/Supermeester verkiezing van Amstelveen op 30 juni 2016


Lever de coupon in. Boekhandel Libris Venstra Amstelveen organiseert al meerdere jaren deze speciale verkiezing voor leraren. En dit jaar doet ze dat samen met de kinderkrant Amstelkids. Achter op de onlangs uitgegeven krant (Amstelkids nummer 5) vinden kinderen een coupon die ze zelf kunnen uitknippen, invullen en inleveren bij de boekhandel op het Stadsplein. Daar staat een grote bus om de ingevulde coupon in te stoppen. Uit alle aanmeldingen worden drie leerkrachten geselecteerd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zal wethouder Frank Berkhout hen in het zonnetje zetten en de Superjuffie of SuperMees bekendmaken. Voor de klassen is er een prijs in de vorm van een boekenpakket en voor de winnaar een persoonlijke prijs.

'Vanwege de coronamaatregelen begrijpen we dat niet alle kinderen in staat zijn om de coupon fysiek in de winkel af te geven. Daarom hebben we er dit jaar ook voor gekozen om online aanmeldingen te accepteren' - vertelt Ada Ruiter van de boekhandel. De volgende gegevens moeten dan in de e-mail terugkomen: je naam, je leeftijd, je school, je klas en naam van de juf of meester die je nomineert. Belangrijk is dat je motiveert, met minimaal 25 woorden, waarom je voor deze juf of meester hebt gekozen. De e-mail kan gestuurd worden naar: aruiter@venstra.nl. Nog voor de zomervakantie wordt de Superjuffie of SuperMees van dit jaar bekendgemaakt.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.