Bijgewerkt: 3 december 2021

Supermarkt Albert Heijn in Westwijk is weer open

Nieuws -> Gemeente

Bron: Herbert Raat
11-02-2018

Herbert Raat (VVD) wethouder schrijft erover op zijn Facebook pagina:

raat Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Wethouder Herbert Raat (VVD) Handhaving


Goed nieuws uit Gemeente Amstelveen. De Albert Heijn in Westwijk is na alle ellende weer open. Net manager Kees Cats en zijn team gefeliciteerd met hun prachtige winkel. Uiteraard zat vaste gast Aris Zwart voormalige regionale directeur van KLM-Cargo weer gezellig aan de koffie.

Foto Amstelveen
(Foto Herbert Raat - 2018)

AH Westwijk manager Kees Cats in de helemaal gerenoveerde zaak met medewerkers en Aris Zwart


Bij het Albert Heijn filiaal aan het Westwijkplein 7 in Amstelveen is in de vroege uren van woensdag 31 januari 2018 om 3 uur 30 een ramkraak gepleegd. Daarbij is de gebruikte auto, een gestolen BMW, door de pui van de supermarkt gereden. De auto staken de daders in brand en vluchtten op een scooter in de richting van de sportvelden aan de Noorddammerweg in Amstelveen. Mogelijk, dat iemand beeldmateriaal heeft van deze voertuigen en/of routes dat is opgenomen met een dashcam, of een vaste camera.

Getuigen en mensen met meer informatie over deze ramkraak wordt verzocht contact op te nemen met op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie en beeldmateriaal kan men ook met de recherche delen via het tipformulier. De brand en de bluswerkzaamheden veroorzaakten volgens de politie ongeveer 1 miljoen euro schade aan de winkel en de voorraad.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS