Bijgewerkt: 23 april 2024

Supermarkt Coop Van der Hooplaan Amstelveen wordt PLUS Augustinuspark

Nieuws -> Informatief

Bron: PLUS Retail
30-11-2022

Op woensdag 7 december 2022 om 9:00 uur heropent de eerste van drie Amstelveense Coop-winkels als PLUS. De winkel aan de Van der Hooplaan 180 krijgt de nieuwe naam 'PLUS Augustinuspark' en is in drie weken geheel vernieuwd. Een nieuwe winkelindeling, ruime openingstijden en nieuwe zelfscankassa’s zijn kenmerkend voor de groengekleurde winkel.



De winkel wordt volledig verbouwd. Supermarktmanager Rob van Ruiten is enthousiast: 'We zijn in totaal drie weken gesloten. Dat geeft ons de tijd om alles grondig aan te pakken; binnen de bestaande muren richten we een geheel nieuwe winkel in. Heel stoer en gaaf om dit mee te maken als team.' Een nieuwe indeling is onderdeel van de verbouwing. Rob: 'Als klanten binnenkomen, slaan ze voortaan rechtsaf in plaats van linksaf. Voor klanten zal het wel even wennen zijn dat letterlijk álles een ander plekje krijgt. Buiten een vast looprondje hoeven ze trouwens niets te missen. Ons assortiment wordt groter, met nog meer aandacht voor vers. De slijterij blijft, maar verplaatst naar de plek waar voorheen de slagerij zat. Mensen kunnen nog steeds hun pakketjes wegbrengen of ophalen bij ons PostNL-punt. En ook onze ruime openingstijden én ons team blijven intact.'

Het nieuwe zelfscanplein maakt boodschappen doen sneller en efficiënter. Rob: 'Klanten kunnen straks ook met een handscanner de winkel door en pakken direct na het scannen de boodschappen in. Of ze scannen en rekenen eenvoudig af bij de zelfscankassa’s, die kennen onze klanten al van ons.'

Feestelijke opening met één minuut gratis winkelen. Op de openingsdag – woensdag 7 december 2022 – heten supermarktmanager Rob en zijn team iedereen vanaf 9.00 uur welkom in de nieuwe winkel. De eerste 200 klanten krijgen gratis taart en maken kans op een minuut gratis winkelen. Ook is er een foodtruck, waar de klanten wat lekkers kunnen halen.

Fusie tussen Coop en PLUS. Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: het oranje van Coop wordt het groen van PLUS. In 2022 is het de beurt aan de eerste 70 winkels, waaronder PLUS Van der Hooplaan Amstelveen.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.