Bijgewerkt: 16 juni 2024

Swingen met de Kinderband in het Broersepark, Amstelveen

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
22-08-2013

Op 1 september 2013 om 15.00 uur swingt het Broersepark Familiefestival mee met de altijd vrolijke en gezellige popliedjes van de Kinderband! De Kinderband bestaat uit vier enthousiaste muzikanten, allen ook vader, die op een leuke manier kinderen van muziek wil laten genieten.

De muzikanten van de Kinderband hebben al jarenlange ervaring in diverse nationale en internationale bands/acts. In 2009 besloten zij De Kinderband te starten. Sindsdien hebben wij al heel veel verschillende optredens gedaan in theaters, bij bedrijven, in ziekenhuizen en zelfs in de Efteling.

Kinderband Amstelveen
(Foto De Kinderband - 2011)

De Kinderband


En nu dus tijdens het Broersepark Familiefestival met de Kinderband Liedjesshow. De Kinderband Liedjesshow is een feestelijke muziekshow voor kinderen tussen 3 en 10 jaar. Een leuke, enthousiaste en actieve show waarin zij liedjes speelt van onder andere de cd Alle Dagen Feest en natuurlijk een aantal gloednieuwe liedjes !

Locatie is op het terrein van jeu de boules vereniging Bulderbaan in het Broersepark te Amstelveen. De toegang is GRATIS. Op zondag 8 september 2013 15.00 uur, ‘'Circus Hoetchatchov! Voor meer informatie over het Broersepark Familiefestival kunt u kijken op www.amstelveenspoppentheater.nl Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.