Bijgewerkt: 25 mei 2024

Tacoyo Amstelveen organiseert een XL sponsortraining

Nieuws -> Sport

Bron: Tacoyo Amstelveen
02-07-2011

Laat je sporthart spreken voor stichting Duniya

Op zaterdag 9 juli 2011 organiseert de TACOYO club uit Amstelveen een extra lange (XL) sponsortraining in sporthal de Meent voor Stichting Duniya. Tacoyo  is een body & mind conditietraining met oosterse en westerse invloeden, waaraan iedereen kan meedoen.

Anno 2011 wordt TACOYO al op 35 plaatsen in Nederland gegeven en groeit enorm. In Amstelveen is de club al negen jaar actief. De lessen zijn erop gericht de conditie te verbeteren en mensen op een leuke manier te laten ontspannen door muziek, ademhaling en bewegen.

Normaal duren de lessen vijf kwartier, maar voor deze wel heel speciale gelegenheid zal Tacoyo trainer Rob Szepesi een extra lange training verzorgen van maar liefst 2 uur.

Tacoyo Amstelveen
(Foto Tacoyo - 2011)

Tacoyo training


Stichting Duniya?

Stichting Duniya is werkzaam in een sloppenwijk van de Noord Indiase stad Varanasi. Hier runnen locale medewerkers een kleine basischool, Duniya Education, waar dagelijks 95 kinderen naar school gaan en een warme maaltijd krijgen.

Naast de school is een ook een klein naaiatelier gehuisvest waar veelal moeders van de schoolkinderen werken. Producten uit het atelier worden verkocht via de webwinkel van Stichting Duniya.

Stichting Duniya is ook werkzaam in Vietnam, waar Duniya Operation in nauwe samenwerking met de in Hanoi gevestigde hulporganisatie C2-DSFDC (Direct support for Disabled Children) operaties financiert voor lichamelijk gehandicapte kinderen van veelal etnische minderheden uit afgelegen bergdorpjes in het noordwesten van Vietnam in het grensgebied met Laos en China.

Op dit moment wordt in de stad Lai Chau een door Duniya Rehabilitation gefinancierd rehabilitatiecentrum gebouwd.

De opbrengst van de Tacoyo XL wordt volledig gebruikt voor de aanschaf van sport en spel artikelen voor Duniya Education.

Sporten voor je rust en voor het goede doel

Tacoyo is een heerlijke manier om in beweging te komen en te blijven. Mensen moeten en willen steeds meer en vergeten daarbij vaak na een prestatie het lichaam de kans te geven tot rust te komen. Tacoyo zorgt tijdens de training voor de juiste balans tussen in-en ontspanning hierdoor kan werkelijk iedereen die kan en mag sporten meedoen aan de training, zelfs in dit unieke geval als de training 2 uur duurt. Tacoyo kan maximaal 80 mensen kwijt in de zaal dus geef u snel op om te sporten voor het goede doel!

Opgeven en bijdrage:

Wilt u  Stichting Duniya steunen en uw sporthart laten spreken, meld u dan aan! Iedereen is welkom en inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst: De kosten van 6 euro gaan direct en volledig naar Stichting Duniya en worden overhandigd aan het bestuur van de Stichting na de  training. We hopen op uw steun en kijken uit naar een inspirerende mooie sportochtend.

Datum: zaterdag 9 juli 2011 Plaats: Sporthal de Meent: Orion 3-5, Amstelveen Tijd: 10.00 – 12.00 (09.45 uur aanwezig)

Kosten: 6- euro (contant, bij entree de Meent)  Opgeven: via e-mail naar: r.szepesi@tacoyo.nl  Trainer: Rob Szepesi, 020-771-7088 / 06-41861865 Website: www.tacoyo.nl  en www.duniya.org  Deze sportdag wordt medemogelijk gemaakt door: Amstelveens Sportbedrijf en sporthal De Meent.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.