Bijgewerkt: 16 augustus 2022

Talenten en sponsors gezocht voor 'Jazz in het Dorp' van Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Organisatieteam Jazz in het Dorp
25-06-2014

Het Oude Dorp van Amstelveen is binnenkort weer een nieuw festival rijker: op zondagmiddag 24 augustus 2014 zal de eerste editie van 'Jazz in het Dorp' gaan plaatsvinden. Swingende trompetten, zwoele saxen, trillende trommels: tijdens 'Jazz in het Dorp' klinken overal in het Oude Dorp verleidelijke, coole en onweerstaanbare jazzmelodieën.  Jazz in het Dorp kiest bewust voor kleinschaligheid en wil het Dorp lekker laten sprankelen met muziek op terrasjes en pleintjes. Om deze eerste editie tot een klinkend succes te maken is de organisatie nog op zoek naar sponsors en muzikale talenten.

Foto AmstelveenLokaal talent een podium bieden

Het organisatieteam van 'Jazz in het Dorp' wil tijdens dit spiksplinternieuwe festival iedereen kennis laten maken met de veelzijdigheid van de jazz. Voor ieder oor, van jong tot oud, belooft dit gratis festival een geweldige belevenis te worden. Op vijf podia zullen afwisselend artiesten optreden in alle denkbare jazzstijlen. 'Jazz in het Dorp' wil Amstelveense musici graag ook een podium bieden en roept hen dan ook op zich bij interesse te melden via info@jazzinhetdorp.nl

Steun dit initiatief

Het Oude Dorp is in Amstelveen natuurlijk de aangewezen plek voor een jazzfestival. Met de unieke combinatie van de gezelligheid en kunstzinnigheid van het Oude Dorp, al het lekkers, dat de horeca te bieden heeft en vele verrassende muzikale optredens zal Amstelveen zich weer van zijn beste kant laten zien. ‘We zijn er van overtuigd, dat  'Jazz in het Dorp' een groot succes gaat worden. Iedereen die ons daarbij wil helpen, van lokaal muzikaal talent, dat op wil treden tot ondernemerstalent dat wil sponsoren is van harte welkom om bij te dragen. Zo maken we er echt een festival voor en door Amstelveen van’- aldus Sander Mager van het organisatieteam.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.