Bijgewerkt: 23 september 2021

Tentoonstelling 'Aanpassen!' in de Bibliotheek Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Conchita Willems
26-03-2014

Tot en met 5 mei 2014 is de expositie Aanpassen! te zien in de Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Dit mede dankzij de inspanningen van de Stichting Herdenking Gevallenen en Slachtoffers in Nederlands-Indië en Onderwijsprojectgroep Ontmoeten en (her)denken. Aanpassen! geeft inzicht in de problemen van aanpassen om goed samenleven mogelijk te maken in de multiculturele samenleving van Amstelveen. Wij achten het belangrijk, dat zowel bewoners, als scholieren inzicht hebben in het integratieproces van nieuwkomers in de Amstelveense samenleving. 

Foto Amstelveen
(Bron C. Willems - 2014)

Tentoonstelling 'Aanpassen!'


Aanpassen! is tot en met 5 mei 2014 te zien in de bibliotheek Amstelveen Stadsplein, met filmfragmenten op de videomuur in de Amstelveense raadhuishal. De expositie wordt op maandag 7 april 2014 geopend door wethouder Onderwijs Herbert Raat, voorzitter Vaya Nijhof van Stichting Nasi Idjo, coördinator Edu Dumasy van het Onderwijsproject Ontmoeten en (her)denken en de band Tuxedo Tunes in aanwezigheid van leerlingen van de Martin Luther Kingschool en genodigden van de samenwerkende organisaties.

Bij deze expositie is het gelijknamige boek in een handige soft cover uitvoering te koop. Dankzij een subsidie van de stichting Theo Janssen kan de tentoonstelling in de Bibliotheek worden getoond.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.