Bijgewerkt: 6 december 2022

Theatergroep Bontehond in poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
30-10-2012

Een Harig Hondje en een wild paard in het Amstelveens Poppentheater

Op zaterdag 3 november 2012 brengt Theatergroep Bontehond een avontuurlijk theater voorstelling voor alle peuters, ouders, verzorgers en grootouders in Amstelveen!

“Harig hondje” is een speelse, wonderlijke en interactieve ontdekkingsreis voor kinderen vanaf 2 jaar! In een levensgroot papieren huis wordt de voorstelling door één actrice gespeeld. Waarbij het publiek bovenop het verhaal zit. Het huisje is vormgegeven door Marianne Burgers, die eerder een Zilveren Krekel ontving voor haar toneelbeeld van de kleutervoorstelling ‘Liggen op je rug’.

Harig Amstelveen
(Foto Ben van Duin - 2012)

Thibo Alders speelt in 'Harig Hondje'


Let op, Harig hondje speelt maar liefst drie maal op zaterdag 3 november om 11.00 uur ,13.30 uur en om 16.00 uur. Zondag 4 november speelt Theater Gnaffel  “Witte en het wilde paard” met deze voorstelling viert een van Nederlands beste poppentheatergezelschappen hun 25 jarige bestaan! Deze prachtige voorstelling gaat over de kwetsbaarheid van vriendschap en fantasie van het jongetje Witte en het wilde paard. Voor iedereen vanaf 6 jaar.

Toegangsprijs beide voorstellingen: € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.