Bijgewerkt: 27 juni 2022

Theaterlessen FanWork nu ook in het Engels

Nieuws -> Informatief

Bron: FanWork
20-06-2015

Met de komst van het nieuwe seizoen start FanWork met Engelse theaterlessen in Amstelveen, Hilversum en Voorschoten. Vanwege de vele expats die in Amstelveen wonen heeft FanWork ervoor gekozen haar aanbod uit te breiden met Engelstalige lessen. Meer informatie is te vinden op www.fanworkmusicals.nl/english .

In Amstelveen kunnen Engelssprekende kinderen vanaf september 2015 hun talenten ontwikkelen bij FanWork Musicals. Wouter Blijleven, oprichter en creatief directeur van FanWork, zegt er volop vertrouwen in te hebben, dat Engelstalige kinderen geïnteresseerd zullen zijn in het nieuwe aanbod. ‘’Of het een succes wordt, moet natuurlijk nog blijken, maar wij geloven erin’’, aldus Wouter Blijleven. Kinderen tussen de 9 en 14 jaar oud kunnen vanaf september een schooljaar lang les krijgen in zang, dans en theater in het Engels. De Engelstalige lessen zullen weinig verschillen van de theaterlessen die op het moment in het Nederlands gegeven worden op woensdag, vrijdag en zaterdag in Sport Spa Hotel Zuiver.

Foto Amstelveen
(Foto Andy Doornheim - 2013)

Opvoering van de musical 'Oliver' in New York


FanWork

De theaterlessen van FanWork Musicals blijven populair onder jongeren in de leeftijdscategorie 6 t/m 21 jaar. Niet alleen kinderen die zingen, dansen en acteren voor de gezelligheid vinden hun draai bij FanWork, ook kinderen met ambitie voor het vak. Kinderen die doorstromen in professionele producties van o.a. Joop van den Ende en Albert Verlinde is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Een kans dus voor alle ambitieuze Engelssprekende kinderen in Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.