Bijgewerkt: 21 september 2021

Thema Boekenweek 2014 - Ondertussen ergens anders

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
03-03-2014

Tijdens de Nationale Boekenweek van 8 tot en met 16 maart 2014 ligt er voor leden van de bibliotheek een cadeautje klaar; de Boekenweekbundel. Met de leukste, spannendste, of meest ontroerende reisverhalen van bekende reisprogramma presentatoren. Hieronder onder meer Floortje Dessing, Adriaan van Dis, Redmond O’Hanlon en Erica Terpstra.

Het thema van de Boekenweek is dit jaar Ondertussen ergens anders. Tijdens de Boekenweek haalt de Bibliotheek Amstelland i.s.m. KCA en Boekhuis Aalsmeer Nederlands bekendste reisboekenschrijfster Carolijn Visser op 7 maart 2014 naar de Oude Veilin in Aalsmeer.

bibliotheek Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Bibliotheek Amstelveen op het Stadsplein


Op 13 maart organiseert Bureauboeiend een virtuele reis van twee uur in bibliotheek Stadsplein Amstelveen: Kunstgeschiedenis in New York. Als afsluiting van de Boekenweek tenslotte komt Tom Lanoye op 16 maart 2014 naar bibliotheek Stadsplein. Onder de noemer Literaire zondagochtend zal een van de meest gelezen en gelauwerde auteurs van het Nederlandse taalgebied u o.a. meenemen in zijn nieuwste roman Gelukkige slaven. Een drankje in de pauze en iets lekker zijn bij de prijs inbegrepen. Kaarten voor de activiteiten zijn te koop via www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de bibliotheken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.