Bijgewerkt: 2 december 2023

Thema avond 'Ontslag wat nu' in Buurtkamer Keizer KarelPark

Nieuws -> Informatief

Bron: Dorien Mijksenaar
02-10-2014

Op woensdag 15 oktober 2014 geeft Mr. Bert de Pijper antwoorden op vragen rond het ontslagrecht. Bert de Pijper is een deskundige op het gebied van sociale verzekeringen en arbeidsrecht.  Tot maart 2014 maakte de Pijper deel uit van de fractie van de ChristenUnie van de gemeenteraad van Amstelveen. “ Met een fractie van 1 raadslid en 1 burgerlid is het soms hard werken. De andere kant is echter, dat je betrokken bent bij alle onderdelen van de samenleving in onze stad.”

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Bert de Pijper, fractievoorzitter van ChristenUnie-Amstelveen in 2013


Bert de Pijper zal proberen te antwoorden op diverse vragen, zoals: Je krijgt ontslag bij je werkgever, wat moet je doen om een uitkering te krijgen en hoe ziet die eruit? Je neemt zelf ontslag en wat nu? Je hebt een 0-uur contract en dan? Je bent als oproepkracht aangenomen en niet meer nodig.

Allemaal situaties, waar mensen op dit ogenblik mee te maken kunnen krijgen of te maken hebben. Woensdag 15 oktober 2014, 20.00 uur – 22.00 uur in de Buurtkamer Keizer Karel Park, Lindenlaan 75. Toegang € 1,- (inclusief koffie of thee)

Met vriendelijke groeten, Dorien Mijksenaar, Buurtkamer Keizer KarelPark.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.