Bijgewerkt: 16 april 2024

Themabijeenkomst in Elsrijk over de 'Thuiszorg in de Toekomst'

Nieuws -> Informatief

Bron: Stadsdorp Elsrijk
02-06-2022

De werkgroep Uit VOORzorg in Elsrijk organiseert op dinsdag 21 juni 2022 in samenwerking met Amstelring een themabijeenkomst over 'Thuiszorg in de Toekomst'. Tijdens deze bijeenkomst geeft Amstelring een presentatie hoe zij thuiszorg in de toekomst ziet, met daarbij aandacht voor de driehoek cliënt, professional en mantelzorger en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Maar ook wat dit van bewoners vraagt.  



Werkgroep Uit VOORzorg. Stadsdorp Elsrijk en de werkgroep Uit VOORzorg vinden het belangrijk dat de bewoners actief kunnen blijven. In plaats van Nazorg juist meer aandacht besteden aan Voorzorg. Naast allerlei activiteiten die nu georganiseerd worden door bewoners voor bewoners, is het ook van belang om als bewoner goed voorbereid te zijn op de oude dag. Hoe kan je vitaal, zelfstandig, zinvol en actief blijven.

De werkgroep Uit Voorzorg, bestaande uit 7 bewoners uit Elsrijk,  houdt zich sinds 2017 bezig met het thema goede voorzorg in de wijk. De leden willen een brede discussie op gang brengen over goede voorzorg door bewustwording en het uitwisselen van kennis en ervaring. De bijeenkomst wordt gehouden van 19.00-21.00 uur in Huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138. De toegang is gratis. Aanmelden kan door te e-mailen naar uitvoorzorg@stadsdorpelsrijk.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.