Bijgewerkt: 15 april 2024

Themabijeenkomst over langer zelfstandig thuiswonen in Elsrijk

Nieuws -> Informatief

Bron: Stadsdorp Elsrijk
07-11-2022

De werkgroep UitVOORzorg in Elsrijk organiseert op 22 november 2022 een themabijeenkomst over 'Hoe kunnen ouderen langer zelfstandig thuiswonen in Stadsdorp Elsrijk?' Tijdens deze bijeenkomst, die zal bestaan uit een presentatie en een gesprek, staat het belang van prettig en zelfstandig wonen voor ouderen voorop.

De werkgroep wil met bewoners, (zorg)professionals  en raadsleden in gesprek gaan om antwoorden op de volgende vragen te krijgen: Wat is nodig om als oudere zelfstandig in Stadsdorp Elsrijk te kunnen blijven wonen? Wat kunnen bewoners zelf regelen? Waarbij is ondersteuning nodig door (zorg)professionals?Werkgroep UitVOORzorg. UitVOORzorg is een werkgroep van Stadsdorp Elsrijk. De werkgroep houdt zich bezig hoe ouderen zich kunnen voorbereiden op langer, zelfstandig  en plezierig thuiswonen in Elsrijk. Door de werkgroep zijn hiervoor in 2021 en 2022 een aantal bijeenkomsten georganiseerd. Locatie: deze bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 22 november  2022 van 19.00-21.30 uur in Huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138, 1181 SZ Amstelveen.

Contact en aanmelden. Voor informatie en aanmelden voor de bijeenkomst op 22 november kunt u contact opnemen via info@stadsdorpelsrijk.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.