Bijgewerkt: 3 december 2022

Thuiszorgmedewerkers in Amstelveen krijgen kerstpakketten van de gemeente

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
16-12-2020

Alle 350 thuiszorgmedewerkers in Amstelveen krijgen een kerstpakket namens het College van Burgemeester en Wethouders van de stad. Zij willen de thuiszorgmedewerkers bedanken voor hun extra inzet en zorg voor Amstelveense inwoners. Marijn van Ballegooijen (PvdA) wethouder Zorg en Welzijn nam op 14 december 2020 het eerste kerstpakket in ontvangst bij de bekende Patisserie Prenger in Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2020)

Wethouder Marijn van Ballegooijen (r) neemt op maandag 14 december 2020 het eerste kerstpakket in ontvangst bij Patisserie Prenger


Wethouder Marijn van Ballegooijen: 'Door corona met de bijbehorende maatregelen is het werk voor hulp bij het huishouden lastiger geworden. Ik heb waardering voor het werk dat de thuiszorgmedewerkers doen en we willen hen bedanken voor de goede zorgen voor onze inwoners met een kerstpakket. Hun werk is nu extra belangrijk, omdat zij direct contact maken met onze inwoners achter de voordeur en kunnen echt zien hoe het met iemand gaat. Door corona is extra sprake van eenzaamheid en zorg mijden. Zij zijn onze ogen en oren en kunnen signaleren of extra hulp nodig is. En zij zijn een luisterend oor voor de cliënten.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.