Bijgewerkt: 26 juni 2022

Time Out Amstelveen Special 2010

Nieuws -> Informatief

Bron: ATCB
16-12-2010

Recentelijk kreeg wethouder Jan-Willem Groot (gemeente Amstelveen) uit handen van Zakelijk-Directeur Eduard Pieter Oud (ATCB), het eerste exemplaar uitgereikt van de bijzondere editie: 'Time Out Amstelveen'.

De officiële plechtigheid vond plaats in het Museum Jan van der Togt te Amstelveen. Vorig jaar werd er ook een speciale editie uitgebracht genaamd ‘Time Out Amstelveen.’ Vanwege het succes hiervan heeft de Gemeente Amstelveen ook dit jaar aan Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) de opdracht gegeven de Engelstalige gids te produceren.

Foto Amstelveen
(Foto ATCB - 2010)

Eduard Pieter Oud (l) overhandigt het eerste exemplaar 'Time Out Amstelveen 2010' aan wethouder Jan-Willem Groot


 De editie zal vanaf december 2010 tot eind 2011 worden verspreid via de VVV vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en via de VVV agentschappen in de Metropool Amsterdam. De special zal tevens in de bijlage in de decembereditie 2010 van ‘Time Out Amsterdam’ verschijnen.

Tijdens de feestelijke uitreiking in het museum Jan van der Togt, spraken Jan-Willem Groot en Eduard Pieter Oud enthousiast over de ‘Time Out Amstelveen.’ Jan-Willem Groot: “De Time Out is een begrip in de regio geworden en nu ook in Amstelveen. Voor de vorige editie hadden we slechts enkele participanten. Dit keer was de belangstelling veel groter.” Over de samenwerking met ATCB is Jan-Willem ook te spreken: “We zien dat er veel gebeurt op het gebied van toerisme, recreatie en uitgaan. De samenwerking met ATCB werkt perfect en wij willen het graag voortzetten en verdiepen.”

Eduard Pieter Oud is ervan overtuigd dat ook deze uitgave een succes zal zijn bij de VVV vestigingen in de regio Amsterdam: “Wij stimuleren (dag)toerisme in de Metropool Amsterdam en deze editie levert een positieve bijdrage aan het stimuleren van de locale economie.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.