Bijgewerkt: 12 juni 2024

Tineke Hanssen stopt bij Ondernemersvereniging Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
10-04-2014

Na ruim 23 jaar is per 1 april 2014 een einde gekomen aan de arbeidsrelatie tussen de Ondernemersvereniging Amstelveen en haar directeur, mevrouw drs. Tineke Hanssen. Zij heeft in die periode haar beste krachten gegeven aan de OA en aldus in een aanzienlijk gedeelte daarvan een belangrijke plaats op het verenigingsbureau ingenomen, waarvoor wij haar zeer dankbaar zijn.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Burgemeester Jan van Zanen ontvangt de heer Cor Aarts van Vereniging tot Viering van de Nationale Feestdagen (VNF) en mevrouw Tineke Hanssen, directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen op 2 januari 2012 in het raadhuis


Bovenal is zij een heel plezierige persoonlijkheid, die steeds getracht heeft een bindende functie binnen de vereniging en haar leden te vervullen. Tineke Hanssen heeft er zelf voor gekozen om eerder dan op haar pensioengerechtigde leeftijd haar werkzaamheden voor de OA te beëindigen en een nieuwe invulling aan haar leven te geven, waarbij wij haar veel succes toewensen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Officemanager Darshan van Egmond - Sloot, neemt de taken van Tineke Hanssen over


De werkzaamheden van Tineke Hanssen worden overgenomen door Communicatie- & Relatiemanager Darshan van Egmond  (darshan@oa-amstelveen.nl ), die ook het algemeen kantoormanagement voor haar rekening zal nemen en door Events & Relatiemanager Jelena Gnirrep  (jelena@oa-amstelveen.nl ).  Beiden blijven op kantoor bereikbaar op nummer 020-6403071.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.