Bijgewerkt: 2 april 2023

Toneelgroep TOBO speelt blijspel 'De bekende Nederlander'

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Toneelgroep TOBO
09-09-2019

Toneelgroep TOBO speelt 'De bekende Nederlander' een blijspel van Sir Alan Ayckbourn op vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019 om 20.15 uur, zondag 29 september matinee om 15.00 uur Noorddamcentrum in Amstelveen.

17 jaar geleden vond een onvergetelijke ontmoeting plaats tussen Arend van der Made en Marco Mink. Het deed Arend in de dubbele beglazing belanden en Marco in de gevangenis. Marco schreef daar zijn memoires. Na een spraakmakend interview met Astrid Barend werd hij een beroemde tv-ster.

Foto Amstelveen
(Bron Toneelgroep TOBO - 2019)

Flyer van de voorstelling van TOBO 'De bekende Nederlander'


Astrid is inmiddels hard op weg naar de top van televisieland. Voor haar nieuwe programma doet zij een beroep op Marco Mink voor een nieuwe ontmoeting tussen de twee mannen. Tijdens de filmopnames wordt er flink gewroet in verzuurde aarde, wordt het privéleven van glamourboy Marco blootgelegd en steekt de wind op boven de stille wateren van Arend. Regie: Evert de Vries

Vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019 om 20.15 uur, zondag 29 september matinee om 15.00 uur Noorddamcentrum , Noorddammerweg 1 Toegang € 12,50 Bestel je kaarten hier! Of vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aan de zaal.

Met: Remco van Haagen, Carles Wolterman, Marijtje Overduin, Katy Olivia van Tergouw, Robert Tamboer, Peter Lichtenveldt, Madeleine Weel, Margriet Berger en anderen. Meer info en kaarten: www.toneelgroeptobo.nl/binnenkort

Toneelgroep Bovenkerk, afgekort TOBO, is Amstelveen’s oudste amateurtoneelvereniging en opgericht in 1945. In die tijd moest elke toneeltekst goedgekeurd worden door de katholieke kerk. Die tijden zijn voorbij: tegenwoordig is TOBO een moderne en ambitieuze vereniging die toegankelijk theater van hoge kwaliteit biedt. De toneelgroep speelt meestal stukken met een komische toon. Twee keer per jaar voert de toneelgroep een avondvullend stuk op in het Noorddamcentrum in Bovenkerk. Kijk op www.toneelgroeptobo.nl voor het actuele programma.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.