Bijgewerkt: 13 augustus 2022

Tranzer schenkt chocolade voor de voedselbank in Amstelveen

Nieuws ->

Bron: Tranzer
22-12-2021

Wat doe je als je chocolade over hebt die bestemd was als relatiegeschenk? Je brengt het naar de Voedselbank natuurlijk! Mobiliteitsaanbieder Tranzer uit Amersfoort heeft op woensdag 22 december 2021 dozen vol met lekkere Tony Chocolonely zeezout-karamel fairtrade chocolade afgegeven bij de Amstelveense Voedselbank

Foto Amstelveen
(Bron Tranzer - 2021)

Marja Ernste bestuurslid van Voedselbank Amstelveen met Bas Zwart sales manager van Tranzer en de dozen vol chocolade


'Bij Tranzer zijn we dagelijks bezig om duurzame mobiliteit zoals openbaar vervoer en deelvervoer makkelijk toegankelijk te maken voor iedereen en via de mobiel. Toen er chocolade over was na een kerstactie, dachten we meteen dit moet een mooie bestemming krijgen! Fantastisch dat we gezinnen in Amstelveen hier een plezier mee kunnen doen tijdens de feestdagen. Al is het maar een kleine geste, wij dragen graag iets bij aan het fantastische werk van de Voedselbank voor de gezinnen die iets extra’s kunnen gebruiken' --aldus Bas Zwart, Sales Manager bij Tranzer en raadslid van VVD-Amstelveen.

Over Tranzer. De Nederlandse scale-up Tranzer heeft een bewezen ‘Mobility as a Service’ applicatie ontwikkeld. Tranzer biedt hiermee nationaal en internationaal mobiele tickets voor openbaar vervoer en andere deeldiensten. Met de API/applicatie is het mogelijk te plannen, vergelijken, combineren, betalen en reizen voor alle soorten (duurzame) mobiliteit. Het is mogelijk ticketing-en boekingssystemen van openbaar vervoer te combineren met deelauto’s, deelfietsen, scooters, taxi en parkeren. Tranzer biedt deze diensten via een API aan tientallen Europese platforms en apps.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.