Bijgewerkt: 4 december 2023

Tropisch schaatsen in het Stadshart

Nieuws ->

Bron: Vereniging Centrum Promotie / Special Ice
13-07-2007

Het eerste weekend van augustus ligt er drie dagen lang een schaatsbaan op het Stadshart Amstelveen! Van zaterdag 4 augustus tot en met maandag 6 augustus 2007 kan iedereen schaatsen op het Stadsplein.

De winkeliersvereniging Vereniging Centrum Promotie Stadshart Amstelveen verzorgt samen met de organisatie Specialice Purmerend deze schaatsbaan. De schaatsbaan is 20 bij 20 meter groot en komt in een tropische sfeer op het Stadsplein te liggen. De schaatsbaan is zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 22.00 uur en op maandag van 10.00 tot 21.00 uur. De entree, inclusief huurschaatsen, bedraagt € 2,50.-. Deze zijn verkrijgbaar van maat 22-47.

Tropisch schaatsen Amstelveen
(Rodamco Amstelveen - 2007)

Tropisch schaatsen in Purmerend in april 2007De schaatsbaan is geschikt voor hockeyschaatsen en kunstschaatsen. Op zaterdagavond 4 augustus zal er vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur kinderdisco zijn en vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur discoschaatsen met DJ T-Boon en discoverlichting. Bovendien is het Stadshart met meer dan 200 winkels zondag 5 augustus geopend. Het belooft dus een bijzonder koopzondag weekend te worden!

Voor meer informatie over de schaatsbaan kunt u terecht op www.stadshartamstelveen.nl

EZ-Glide

EZ-Glide synthetisch ijs wordt geleverd in de vorm van panelen met een vaste afmeting van 2.30 x 1.15 cm. Door middel van een simpele puzzelrand zijn de platen in een handomdraai in elkaar te zetten. De panelen kunnen in diverse vormen worden gezaagd.

Een schaatsbaan van 200m² wordt gemiddeld in 2 uur geassembleerd, wat het product uiterst mobiel maakt. Daarnaast is het mogelijk de schaatsbaan zowel binnen als buiten plaatsen. Temperatuurverschillen hebben geen invloed op EZ-Glide. De platen zijn UV straling bestendigd, waardoor verkleuren en beschadigen door toedoen van de zon niet van toepassing is.

Het meer gebruiken van EZ-Glide bevordert de schaatssnelheid. Hoe meer er op EZ-Glide geschaatst wordt, hoe sneller de baan wordt.

Het enige onderhoud aan EZ-Glide is het tweewekelijks sprayen van het oppervlak met Super Glide Spray.


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.