Bijgewerkt: 17 april 2024

Turnvereniging FIT dupe van vandalisme

Nieuws -> Politie

Bron: Turnvereniging FIT
08-07-2008

Afgelopen weekend (6-7 juli 2008) is in de gymzalen van Turnvereniging FIT aan de Appellaan een enorme ravage aangebracht.  De daders zijn naar alle waarschijnlijkheid door de nooddeuren open te breken naar binnen gekomen en hebben binnen flink huis gehouden.

Fit deur Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Toegangsdeur van FIT aan de Appellaan


Zo is er met verf gegooid wat bedoeld was voor het opknappen van de kleedkamers, brandblussers leeggespoten, zijn diverse turnmaterialen, muren en spiegels vernield, alle deuren zijn opengebroken en de inhoud van alle kasten is uit de kasten gehaald.

Fit deur Amstelveen
(FIT - 2008)

De ravage is enorm


Verder zijn de toiletruimtes vervuild en hebben de daders een enorme ravage aangebracht in de balletruimte, de kleedkamers en de zalen. Veel materiaal is onbruikbaar geworden en de schoonmaakkosten en reparatiekosten zullen zeker in de enkele duizenden euro’s gaan lopen.

Dit alles betekent een enorme tegenslag voor Turnvereniging FIT Amstelveen, welke de enige gebruiker van deze zalen is waar onder andere de wedstrijdgroep en vele recreatielessen wekelijks trainen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.