Bijgewerkt: 12 juni 2024

Tweedaagse Jaarmarkt Amstelveen op 1 en 2 mei 2010

Nieuws -> Stadshart

Bron: A. Siedsma
26-04-2010

Op zaterdag 1 mei en koopzondag 2 mei 2010 organiseert Thib van 10-17 uur in Centrum Amstelveen een tweedaagse Jaarmarkt met de leukste, lekkerste en nieuwste braderieaanbiedingen.

Aap noot Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Een geborduurde 'Aap-noot-mies' leesplank uit Amstelveen


Bijna 200 standhouders presenteren op deze gezellige markt op het Stadsplein en aan de Rembrandtweg een breed assortiment en een grote variëteit aan producten van kleding, sieraden, tassen en cd's tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, huis- en tuindecoraties, enz.

Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het aantreffen. Voor een ieder is er wel iets te vinden. Naast een veelzijdig aanbod van goederen op de warenmarkt is er ook een stand, waar allerlei oude Plaatjesalbums, waaronder de bekende nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse kunnen worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht en ook getaxeerd. Neem dus verzamelwaar mee.

Ook oude Schoolplaten doen een ieder terugdenken aan die goede oude Schooltijd. Alle ingrediënten voor een gezellig dagje braderieplezier zullen aanwezig zijn. Het is daarom zeer de moeite waard komend weekend eens te komen kijken naar de vele verrassende en opwindende zaken die op deze twee dagen op en ook onder de kramen liggen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.