Bijgewerkt: 26 mei 2024

Tweede winst Martinus in play-offs

Nieuws -> Sport

Bron: Volleybalvereniging Martinus
17-04-2006

Martinus begon het tweede duel van de play-offs tegen Longa '59 stroef. Het startende team, Carlijn Jans en Susan van der Heuvel op het midden, in pass Debby Stam en Floortje Meinders, op de spelverdeling Kim Staelens, als diagonaal Manon Flier en als libero Janneke van Tienen, had tijd nodig om in het duel te groeien. De 0-4 achterstand werd pas bij 18-18 ingelopen. Na de 18-18 denderde Martinus door. Manon Flier maakte het beslissende punt.

Het verlies van de eerste set bleek voor Longa een gevoelige tik. De dames van coach Eichinger kwamen niet meer in de buurt van Martinus. De blokkering aan Amstelveense zijde stond als een huis, de ballen die langs de blokkering gingen werden goed opgepikt door de verdediging. De tweede set werd eenvoudig door Martinus gewonnen met 25-15.

Ook in de derde set kwam Martinus nimmer meer in de problemen. De 8-6 voorsprong werd uitgebouwd naar 16-11. De uiteindelijke 25-17, was een terechte afspiegeling van de krachtsverhouding.

De eenvoudige zege maakt dat hcc!net een 2-0 voorsprong heeft genomen in de play-offs. Volgende week wacht het derde duel in Lichtevoorde.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.