Bijgewerkt: 17 april 2024

Tweede Broersepark Familiefestivaldag 2015 voor elk wat wils

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
15-08-2015

Blij Visje voor de kleintjes op Broersepark Familiefestival 

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2015)

Voorstelling 'Blij Visje'


Na een tour langs vier stadsparken in Amsterdam spelen Kees en Koos op zondag 30 augustus 2015 om 13.30 uur  hun voorstelling 'Blij Visje' in het Broersepark Amstelveen. Vanaf 2 jaar.

Blij Visje is een peuter/kleuter theaterprogramma, waarbij kinderen worden uitgedaagd om mee te spelen. Met zijn allen laten we het visje in de golven spelen. Er wordt naar schatten gedoken, we zingen een liedje, vertellen een verhaal en geïnspireerd door het boekje ‘Vrolijk’ spelen we visjes met verschillende emoties. Steeds grotere strandballen maken het uitje naar het strand compleet. Je hoeft niet op je billen te blijven zitten; je verandert vanzelf in een blij visje. De toegang is gratis! Meer informatie: www.amstelveenspoppentheater.nl

Hilaria brengt feestelijk middeleeuws spektakel op Broersepark Familiefestival 

Op zondag 30 augustus 2015 om 15.00 uur speelt Hilaria hun voorstelling ‘Het Jaarfeest van St Hilarius’ in het Broersepark Amstelveen. Op het jaarfeest stroomt het volk tezamen op het marktplein. Voor één dag in het jaar bestaan er geen rangen en standen; de slachter drinkt met de rentmeester, de boer met de schout, de bezembinder speelt met de jonker en de meid ....., die vrijt, maar dat doet ze altijd! Zelfs jonkvrouw Isabelle vertoont zich in het openbaar.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2006)

Optreden van Hilaria in 2006 in het Broersepark Amstelveen


Een voorstelling gespeeld door slechts twee spelers, maar de muziek, de opvallende attributen en deelname veel vrijwilligers, maken de voorstelling tot een middeleeuws spektakel met veel visueel geweld en humor. De toegang is gratis! Meer informatie: www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.