Bijgewerkt: 4 december 2022

UWV WERKbedrijf sluit vestiging in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: AT5
20-05-2015

UWV WERKbedrijf sluit binnenkort de vestigingen in Amstelveen, Hoofddorp en drie in Amsterdam. Voor persoonlijk contact met werkzoekenden blijft er vanaf 1 juni een Amsterdamse regiovestiging over - meldt AT5 de lokale Amsterdamse televisiezender.

Het UWV brengt het aantal werkpleinen dit jaar terug van 100 naar 30. Werkzoekenden en werkgevers doen steeds vaker online zaken met het UWV. De vestigingen in Amstelveen, Hoofddorp en de filialen aan de Jan van Galenstraat en het Buikslotermeerplein in Amsterdam sluiten per vrijdag 29 mei 2015, kondigde een woordvoerster van het district Groot Amsterdam woensdag aan. In de eerste week van juni sluit ook de vestiging aan de Weesperstraat in het centrum van de hoofdstad, waarna UWV alle persoonlijke contacten afhandelt in de regiovestiging aan de Delflandlaan.UWV WERKbedrijf Amstelveen

Werkzoekenden konden bij het UWV WERKbedrijf terecht voor banen, ondersteuning bij het vinden van werk en indien nodig voor het aanvragen van een WW- of bijstandsuitkering. Het WERKbedrijf van het UWV was in het raadhuis van Amstelveen. Van hieruit bediende het WERKbedrijf cliënten uit de gemeenten Amstelveen, Abcoude, Ronde Venen, Ouder-Amstel, Aalsmeer en Uithoorn. Vanaf juni 2015 moeten de cliënten naar de centrale vestiging aan de Delflandlaan.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.