Bijgewerkt: 27 maart 2023

Uithoorns communicatiebureau wint Nationale Expojaarprijs 2010

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Communicatiebureau Unicum
02-12-2010

De Nationale ExpoJaarprijs 2010 in de categorie 'Business tot business beursdeelnames' is toegekend aan Communicatiebureau Unicum, gevestigd in Uithoorn. Unicum had voor deze ‘Oscar van de beurzenwereld’ de beursdeelname van haar Rotterdamse klant Meneba aan de Bakkerij Dagen 2010 ingezonden.

“Het was voor de derde keer in 4 jaar tijd, dat een project van Unicum genomineerd werd. De award is een bekroning op ons werk. Bovendien zijn we  zeer vereerd dat de jury unaniem voor onze inzending heeft gekozen”, aldus  Margriet Dekker, businesspartner en accountmanager bij Unicum.

“Dankzij onze jarenlange relatie met Meneba hebben we deze prestatie kunnen leveren.  Er is van beide kanten veel kennis en vertrouwen geïnvesteerd in elkaar,  met nu deze hoofdprijs als bekroning.”  Unicum pleit ervoor om in goede en slechte tijden trouw aan elkaar te blijven zolang je samen kunt blijven groeien. Dat lijkt voor de hand liggend maar staat haaks op de heersende shopcultuur anno 2010.

Unicum mag zich het beste expo-bureau van 2010 noemen. “ We werken er hard aan om een veelzijdig, crossmediaal  denkend bureau te zijn. We investeren veel in onze kennis op het gebied van online communicatie, bijvoorbeeld door het inzetten van Social Media voor en door onze klanten. Online gebeurt er en kan er tegenwoordig erg veel, maar gelukkig zijn het nog vaak de mensen zelf die live het verschil maken. En daarom voelt het winnen van deze Nationale ExpoJaarprijs in het soms zo vluchtige reclamewereldje dubbel zo goed aan!”

Unicum Amstelveen
(Foto Unicum - 2010)

Medewerkers van het Communicatiebureau Unicum met de Nationale Expojaarprijs 2010


Wel lef hebben

Kort gezegd wordt de Nationale ExpoJaarprijs toegekend aan de Beste Beursstand van het jaar. Een vakjury beoordeelt de inzendingen op creativiteit , effectiviteit en/of  op de vernieuwende manier van de  inzet van dit live communicatiemedium op (vak)beurzen, congressen en zakelijke evenementen. “Live Communicatie wordt dit nu genoemd, als een soort ‘tegenbegrip’ op al het hedendaagse ‘onpersoonlijke’ online geweld.

Bedrijven geloven –gelukkig-  nog steeds in de kracht van een persoonlijk ontmoeting met klanten en prospects. Een deelname aan een vakbeurs is hiervoor een podiummoment bij uitstek. Maar dan moet je wel lef hebben om anders dan anderen te willen zijn, om positief te willen opvallen, zeker in een traditioneel ingestelde en krimpende markt.

En dat lef heeft Meneba op de beurs Bakkerij Dagen 2010 in de RAI van Amsterdam getoond. De vakjury prees de keuze voor één duidelijke boodschap die vervolgens in een brede mix van media tijdens en rondom de beurs consequent doorgevoerd werd. Ter achtergrondinformatie (zie ook www.expojaarprijs.nl)

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.