Bijgewerkt: 30 juni 2022

Uitreiking Schiphol Consumers Awards 2007

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
22-02-2008

Op donderdagavond 21 februari 2008 heeft Amsterdam Airport Schiphol de commerciële relaties van haar business area Consumers tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Amsterdamse Westergasfabriek in het zonnetje gezet. De beste partners werden beloond met een 'Award' om hen te danken voor hun medewerking om het verblijf van passagiers, afhalers, medewerkers en bezoekers efficiënt, aangenaam en grensverleggend te maken.

De awards, speciaal door Royal Leerdam vervaardigde glasbokalen, werden uitgereikt door onder meer Maarten de Groof, Chief Commercial Officer van Schiphol Group, Eric-Paul Dijkhuizen, directeur van de business area Consumers, en tv-presentatrice Anita Witzier.

The Innovation Award wordt jaarlijks toegekend aan de meest bijzondere en in het oog springende nieuwe concepten op Amsterdam Airport Schiphol. Planes@Plaza sleepte The Innovation Award in de wacht. Planes@Plaza is de nieuwe vliegwinkel met vele vliegtuigmodellen maar ook speelgoed, souvenirs en textiel. De winkel is gevestigd in de romp van een vliegtuig.

The People Award wordt toegekend op basis van de mening van honderd klanten. Er zijn People Awards voor drie categorieën: retail, horeca en services. De People Award voor de categorie Retail ging naar The Body Shop. Klanten vonden de medewerkers open en pro-actief. De award voor de categorie Horeca werd uitgereikt aan Murphy's Irish Pub. Vooral de sfeer en de Ierse gastvrijheid werden gewaardeerd. The People Award voor de categorie Services werd toegekend aan ABN AMRO voor de verkoop van complexe service op representatieve wijze.

The Growth Award moedigt ondernemers aan om ieder jaar nog meer groei te realiseren. Amsterdam Airport Schiphol reikte The Growth Award dit jaar uit aan Gerzon voor de behaalde dubbele groeicijfers met zijn winkels. Gerzon is concessiehouder van verschillende modewinkels in de vertrekhallen op de luchthaven.

Oeuvre Awards zijn speciale onderscheidingen voor personen of bedrijven die zich gedurende een langere tijd verdienstelijk hebben gemaakt op Amsterdam Airport Schiphol. Met deze speciale awards wordt een waardering uitgesproken voor een langdurige en speciale band tussen de luchthaven en de winnaar. The Oeuvre Award ging dit jaar naar Walter Seib, Managing Director van HMSHost Europe en Middle East, en verantwoordelijk voor driekwart van de horeca op Schiphol. Hij is een drijvende kracht geweest achter de vernieuwing van het horeca-aanbod.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.