Bijgewerkt: 20 april 2024

Uitzending van Dijkstra en Evenblij Ter Plekke live vanuit Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: BNNVARA
08-04-2023

Het NPO Radio 1-programma Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zendt aanstaande zondagavond op 9 april 2023 uit vanuit ANNA in Amstelveen. Met omwonenden van Schiphol wordt gesproken over de turbulente ontwikkelingen van de laatste week rondom de luchthaven.

Foto Amstelveen
(Foto Annemieke van der Togt - 2023)

Frank Evenblij en Erik Dijkstra

De geboren Amstelveense schrijver Tatjana Alumni vertelt over haar laatste boek, waar ze haar familiegeschiedenis in dook. En huisarts Arjen Göbel vertelt hoe maar liefst 10% van de Amstelveens geen huisarts heeft. Het gaat over waarom boksen zo nuttig is voor mensen met Parkinson, cabaretière en geboren Amstelveense Lisa Loeb speelt livemuziek en Mats Valk legt uit hoe hij ooit het wereldrecord Rubik's cube oplossen verbrak.

Presentator Erik Dijkstra wordt in deze uitzending vervangen door Merel Wielaert. U bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen. Locatie: ANNA, Amsterdamseweg 22, Amstelveen. Inloop 19.30 tot 20.00 uur. De radio-uitzending is van 20.00 tot 22.00 uur en is ook te volgen bij BNNVARA op NPO Radio 1 en nporadio1.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.