Bijgewerkt: 24 maart 2023

Uitzwaaien en verwelkomen op de videoschermen van Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
23-07-2015

De gratis service 'Goede reis, Welkom thuis' waarmee een reiziger via de videoschermen van Schiphol door vrienden, of familie kan worden uitgezwaaid, is vernieuwd. Het is nu ook mogelijk een 'zwaaivideo' te maken voor reizigers, die na een reis weer op Schiphol áánkomen. Bovendien kun je nu vrienden uitnodigen om mee te zwaaien, zodat je samen vanaf huis de reis van je vriend, of geliefde nog specialer kunt maken.Een reis is altijd een bijzonder moment, als je vertrekt en als je weer terugkomt. Om dat moment extra kleur te geven én voor mensen die niet bij vertrek, of aankomst aanwezig kunnen zijn, heeft Schiphol de zwaaiservice ontwikkeld. Want wat is nou leuker dan bij aankomst, of vertrek op de videoschermen van Schiphol te zien, dat je dierbaren aan je denken?

Nieuw: groepsvideo

Nieuw is, dat je via e-mail, of facebook vrienden kunt uitnodigen om óók een video te maken voor een gezamenlijke vriend. Schiphol maakt er dan zelf een compilatie van. Via http://schiphol.nl/goedereiswelkomthuis  kun je via desktop, tablet of smartphone de video eenvoudig opnemen.

Op veel plekken te zien

Via de vernieuwde website kun je aangeven wanneer de reiziger aankomt, of vertrekt. Schiphol 'Goede reis, Welkom thuis' zorgt ervoor, dat de video precies op het goede moment aan de reiziger getoond wordt. Grote kans, dat hij of zij de boodschap ziet, want jouw filmpje wordt op het door jou aangegeven moment afgespeeld op de grote schermen bij de bussen, op Schiphol Plaza (bij de treinen), in lounge 4 achter de paspoortcontrole, op de schermen bij elke gate én boven de bagagebanden in de aankomsthallen. En Schiphol stuurt de video ook nog toe via e-mail of Facebook!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.