Bijgewerkt: 29 april 2024

Unieke samenwerking tussen Cobra Museum en Day Foodbar

Nieuws -> Informatief

Bron: Cobra Museum
19-07-2023

Het Cobra Museum en Day Foodbar hebben de handen ineengeslagen voor een bijzondere samenwerking om de 75e verjaardag van de internationale Cobra-beweging te vieren. Bezoekers kunnen nu genieten van een gratis glas cava bij Day Foodbar na hun bezoek aan het Cobra Museum.

Op donderdag 1 juni 2023 vond de opening plaats van het zomerprogramma van het Cobra Museum met de tentoonstellingen Grenzeloos en vrij. Van Appel tot Basquiat, De andere Picasso. Terug naar de bron en Alle kinderen kunstenaar. Meer dan 500 mensen kwamen naar de opening om deze inspirerende werken van dichtbij te bewonderen. De tentoonstellingen werden geopend door burgemeester van Amstelveen, Tjapko Poppens.

Foto Amstelveen
(Bron Anna Wiersma - 2023)

Anna Wiersma van afdeling marketing en communicatie van het Cobra Museum en Daan Kroone eigenaar van Day Foodbar

Day Foodbar viert mee met deze feestelijke gelegenheid. Na een bezoek aan het Cobra Museum kunnen bezoekers op vertoon van hun museumkaartje genieten van een gratis glas cava bij Day Foodbar in Amstelveen. In de eerste week hebben al meer dan 200 bezoekers gebruik gemaakt van deze aanbieding om hun dag op een feestelijke manier af te sluiten.

Deze samenwerking biedt een unieke combinatie van kunst en horeca, waar bezoekers kunnen genieten van zowel culturele als culinaire ervaringen. Kom langs bij het Cobra Museum en maak gebruik van deze speciale samenwerking met Day Foodbar om de 75e verjaardag van de Cobra-beweging te vieren. Ontdek de prachtige tentoonstellingen en sluit je bezoek af met een verfrissend glas cava bij Day Foodbar.

Cava is een wijnproduct van Spanje. Het is een mousserende kwaliteitswijn, verkregen door een tweede alcoholische gisting op fles van de basiswijn volgens de traditionele methode. De wijn moet minimaal negen maanden in contact blijven met de droesem en in dezelfde fles waarin de tweede gisting plaatsvond. Het kan wit of roze zijn.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.