Bijgewerkt: 16 oktober 2024

VIBES feest in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
11-10-2024

Zaterdag 9 november 2024 zal VIBES voor het eerst haar deuren openen in Poppodium P60, Amstelveen. Een gloednieuw feest voor alle jongeren tussen de 12 en 15 jaar oud.

Met een mix van hits, optredens van verschillende artiesten én nog een aantal flinke verrassingen, belooft VIBES hét feest te worden waar iedere tiener bij wil zijn. Voor de eerste editie mogen wij niemand minder dan Cristian D & Alessio verwelkomen!

Foto Amstelveen
(Bron P60 - 2024)

Cristian D en Alessio de DJ's

Cristian D had met zijn tweede single, Amsterdam, meteen een nummer één-hit te pakken. Het nummer, uitgebracht in samenwerking met $hirak, stond in totaal zes weken op nummer één in de Dutch Charts Top 100. Dit laat wel zien hoe populair de rapper - bekend van o.a. Anna , Als Je Bij Me Blijft & Le Bled - op dit moment is.

Ook Alessio wordt beschouwd als een rijzende ster in de muziekwereld. Zijn fans op Instagram en TikTok zijn zeer enthousiast over zijn snelle opkomst en dat is terug te zien in zijn muziek. Met een gouden plaat voor zijn single Loco Loco , optredens in Ahoy én de Johan Cruijff ArenA, plus een leger aan fans, is Alessio zeker weten een blijver. Naast Cristian D en Alessio zullen onze support DJ’s ervoor zorgen dat geen hit ongedraaid blijft. Ben jij klaar voor een avond vol dansen, vette artiesten & onvergetelijke momenten? Scoor dan snel je tickets!

Op zaterdag 9 november 2024 vindt VIBES voor het eerst plaats in P60 Amstelveen en jij kan daarbij zijn! Voor meer informatie en tickets, kijk op: https://p60.nl/2024/vibes



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.