Bijgewerkt: 12 juni 2024

VVD, D66, BBA en PvdA in het nieuwe College B en W van Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
04-04-2014

Vrijdag 4 april 2014 stuurden Herbert Raat (VVD) en Maaike Veeningen (D66) het volgende bericht naar de voorzitter en de leden van de gemeenteraad van Amstelveen. Het bericht is de tweede update van de voortgang van de collegevorming.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Vlnr.: Herbert Raat (VVD), Maaike Veeningen (D66), Peter Bot (BBA) en Jeroen Brandes (PvdA) zullen het nieuwe College B en W van Amstelveen bezetten met burgemeester Fred de Graaf


'Beste burgemeester en collega's,

Vorige week hebben we jullie laten weten, dat we deze week verdere verkennende gesprekken met BBA (Burgerbelangen Amstelveen) zouden voeren. Deze gesprekken hebben inmiddels plaats gevonden. We informeren jullie graag over het verloop. Naar aanleiding van de gesprekken, en ruggespraak met onze fracties hebben we (VVD, D66 en BBA) vandaag besloten om verder te onderhandelen met de PvdA.

Volgende week zullen we met elkaar proberen te komen tot een programma-akkoord. Als we er inhoudelijk uit komen, streven we er naar in de week van 14 april een programma-akkoord op hoofdlijnen gereed te hebben. Deze kunnen we dan 22 april 2014 in een verantwoordingsdebat presenteren.

Met vriendelijke groet, Herbert Raat (VVD) en Maaike Veeningen (D66)'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.