Bijgewerkt: 14 april 2021

Vakantiekamp Kinderland 2020 komt er weer aan

Nieuws -> Informatief

Bron: Thomas Bakker
07-01-2020

Vakantiekamp Kinderland 2020 komt er weer aan. Er is weer een informatie- en inschrijfavond voor kinderen die willen deelnemen aan Kinderland. De informatie- en inschrijfavond vindt plaats op dinsdag 4 februari 2020 in het Hermann Wesselink College (Startbaan 3 in Amstelveen) van 19.30 tot 20.30 uur. De prijzen voor dit jaar zijn € 105,- (Super Early Bird) tot € 125 euro en voor Amstelveenpashouders € 15,-. Het is mogelijk om contant of met iDeal te betalen. Kinderland is voor kinderen van 5 t/m 15 jaar.

Foto Amstelveen
(Foto Kinderland Amstelveen - 2017)Kinderen die tijdens de informatie- en inschrijfavond ingeschreven worden, krijgen gegarandeerd een plek. Voor alle aanmeldingen die later binnenkomen is er alleen plek op basis van beschikbaarheid. Vakantiekamp Kinderland valt elk jaar in de vierde en vijfde week van de basisschool zomervakantie. Dit jaar zal het kamp plaatsvinden van maandag 27 juli tot en met vrijdag 7 augustus 2020 (uitgezonderd het weekend). Stichting Kinderland zal ook dit jaar weer meer dan 600 kinderen vermaken. Ieder jaar is dit weer een groot succes.

De zomervakantie kan voor een kind best lang aanvoelen en twee weken naar Kinderland is dan een hele leuke invulling. De kinderen zijn elke dag welkom tussen 8.30 en 16.30 waar een team van (zeer enthousiaste) vrijwilligers klaar staat om er met de kinderen weer een geweldige dag van te maken. De activiteiten zijn zeer uiteenlopend en passend bij de leeftijd van de kinderen. Ze vinden plaats op het terrein van het Hermann Wesselink College op de Startbaan 3 in Amstelveen, of op locatie. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op de website www.kinderland-amstelveen.nl  of per e-mail [email protected] .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.