Bijgewerkt: 8 december 2023

Van Ketwich Verschuur wordt de nieuwe directeur Sportbedrijf Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
21-02-2018

Per 1 september 2018 wordt Heleen van Ketwich Verschuur de nieuwe directeur van het Sportbedrijf Amstelveen. Zij neemt dan het stokje over van interim – directeur Peter Verdaasdonk, die samen met het team collega’s van het Sportbedrijf en in nauw overleg met de Gemeente Amstelveen de recente herstructurering van het Sportbedrijf heeft begeleid. In goed overleg met Raad van Toezicht, management en ondernemingsraad van het Sportbedrijf, en op basis van een zorgvuldig ontwikkelde profielschets zijn alle betrokkenen ervan overtuigd, dat Heleen van Ketwich Verschuur in deze functie succesvol zal verder bouwen aan het Sportbedrijf en de rol van sport en bewegen in het Amstelveense.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Heleen van Ketwich Verschuur directeur van het Museum Jan van der Togt verwelkomt alle bezoekers op 8 februari 2018 tijdens de opening van de tentoonstelling van de Chinees-Amerikaans kunstschilder Walasse Ting. Heleen was sinds 1 maart 2016 directeur van het museum en vicevoorzitter Raad van Toezicht Sportbedrijf Amstelveen


Heleen van Ketwich Verschuur heeft naast een hart voor sport, een warm hart voor de stad Amstelveen. Ze hanteert een participatieve en coachende stijl van leidinggeven en heeft een ruime ervaring opgebouwd in het werken in het publiek – private speelveld, het nemen van initiatieven, en het verkennen en ontwikkelen van commerciële kansen. Kortom: een ondernemende en sterk gedreven teamspeler die graag samenwerkt en in gezamenlijkheid tot resultaat komt.

Na haar sporen verdiend te hebben in diverse managementrollen in Nieuwe Kerk en Hermitage en als directeur van het Museum Jan van der Togt en in nevenfuncties, zoals bijvoorbeeld het lidmaatschap van de Raad van Commissarissen van Amsterdam Arena BV, is zij uiterst gemotiveerd om samen met de collega’s van het Sportbedrijf en alle stakeholders te bouwen aan een duurzame, gezonde toekomst. Een toekomst, waarin de meerwaarde van sport en bewegen voor de gehele samenleving verder wordt ontwikkeld en uitgebouwd, zodat deze voor steeds meer mensen, in steeds meer passende vormen, toegankelijk zullen worden en zo zullen bijdragen aan een duurzaam gezondere samenleving.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.