Bijgewerkt: 27 maart 2023

Van der Moolen vestigt hoofdkantoor op Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
28-08-2008

Van der Moolen Holding NV vestigt haar hoofdkantoor in het eerste kwartaal van 2009 in het nieuwe kantoorgebouw The Outlook op Schiphol-Centrum. Hiervoor is een huurovereenkomst voor circa 1.900 m² verhuurbaar vloeroppervlak gesloten met Schiphol Real Estate.

Van der Moolen is nu nog gevestigd in het centrum van Amsterdam en heeft Schiphol als nieuwe vestigingsplaats gekozen vanwege de veranderende dynamiek van de bedrijfsactiviteiten en de kwaliteitsaspecten van het AirportCity concept, zoals een uitstekende bereikbaarheid. The Outlook is voor Van der Moolen "het juiste gebouw op de juiste locatie, beschikbaar op het juiste tijdstip tegen de juiste gewenste kosten".

The Outlook is een ontwikkeling en belegging van Schiphol Real Estate. Het ontwerp is van CEPEZED Architecten. Sinds mei 2008 is in The Outlook het Nederlandse hoofdkantoor van Microsoft gevestigd. Van der Moolen is bij deze transactie begeleid door DRS Makelaars. Namens Schiphol Real Estate is DTZ Makelaars opgetreden.

Van der Moolen

Van der Moolen is wereldwijd actief als trader en broker in effecten en afgeleide producten in financiële markten. Van der Moolen heeft significante marktposities op de toonaangevende effectenmarkten in Europa en de Verenigde Staten.  Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, de aandelen zijn genoteerd aan de effectenbeurs van Euronext Amsterdam.

Schiphol Real Estate

Schiphol Real Estate, 100% dochter van Schiphol Group, houdt zich bezig met het beleggen in en het beheer van commercieel vastgoed op en rond luchthavens.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.