Bijgewerkt: 27 maart 2023

Verkoop 24 halfvrijstaande Westend Villa gestart

Nieuws -> Gemeente

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
08-07-2005

Het Westeinderpark aan de Westeinderplassen blinkt uit in woongenot. Blauwhoed Eurowoningen realiseert hier 24 halfvrijstaande Westend Villa's die naast de fraaie bouwstijl, de zee van ruimte en het moderne comfort volop mogelijkheden bieden om de woning aan de individuele wensen aan te passen. De verkoop is inmiddels gestart. Prijzen zijn vanaf € 465.000.

De architectuur van de Westend Villa is modern, maar heeft door de toepassing van traditionele stijlelementen als schuine kappen met dakkapellen, Franse balkons en een erker aan de voorzijde een gemoedelijke jaren '30 uitstraling. De grote glasoppervlakken zorgen voor veel lichtinval in de ruime woning. De gezamenlijke oppervlakte van de living/eetkeuken is bijna 50 vierkante meter en optioneel uit te breiden tot ruim 78 vierkante meter. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Openslaande deuren brengen de bewoner van de living naar de ruime zonnige achtertuin.

Verder herbergt de begane grond nog een werk- of televisiekamer van 9 vierkante meter en een garage met een eigen oprit. De eerste verdieping beschikt over drie grote slaapkamers van 11, 14 en 16 vierkante meter en een luxe badkamer met een ligbad, aparte douche, wastafel en tweede toilet.

De tweede verdieping heeft twee dakkapellen en is bestemd voor de vierde slaapkamer van 20 vierkante meter en de hobbyzolder van 20 vierkante meter. Met de talrijke opties krijgt iedere villa hier een individueel karakter. De Westend Villa's komen aan de rand van het Westeinderpark op het terrein van het huidige tennispark en leunen als het ware tegen de Westeinderplassen aan.

Voor meer informatie kan men kijken op www.eurowoning.nl
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.