Bijgewerkt: 23 maart 2023

Vernieuwd aanbod voor jeugd bij Platform C in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Platform C
20-09-2018

Platform C biedt cursussen, lezingen en workshops aan voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Het aanbod is flink vernieuwd en daardoor helemaal aangepast aan de huidige wensen van de jeugd. Hierbij een overzicht van het programma van de komende periode, we hopen je gauw te kunnen begroeten! Platform C - Volksuniversiteit Amstelland: een korte cursus Duits (Tschüss!) voor kinderen van groep 7 en 8, de Talentenklas tekenen en schilderen (6-12 jr op di, do of za), Koken voor Kinderen (6-12 jr), Kinderyoga (8-12 jr) of Tieneryoga (13-17 jr), basiscursus fotografie voor de jeugd (12-17 jr). Inschrijven is mogelijk via www.vu-amstelland.nl of bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99.

Foto Amstelveen
(Bron Platform C Amstelveen - 2018)

Talentenklas tekenen en schilderen


Platform C- Muziek- en Dansschool Amstelveen (ook op onze dependance Orion in Middenhoven): Muziek met Baby en Peuters, Toetsen- en Snarencombo (7-10 jr), Kleuterdans, Kidsdance, Popbandklas, voorbereidend musical (4-6 jr) en DJ les (muziek maken en mixen zoals Hardwell, Armin van Buuren en Tiesto). Ga voor meer informatie en/of het -aanmelden naar www.muziekschoolamstelveen.nl of de balie op de derde verdieping van Platform C Stadsplein 99, 1181 ZM Amstelveen.

Platform C? Muziek- en Dansschool Amstelveen, Volksuniversiteit Amstelland en Kunstuitleen Amstelveen hebben hun krachten gebundeld in Platform C! (Cultuur Creativiteit en Communicatie) in september 2017 en kun je bij hun terecht voor alle vormen van cultuur, creativiteit en communicatie. Platform C wil iedereen - met welke afkomst dan ook – in staat stellen om iets met kunst, muziek, dans, theater of educatie te doen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.