Bijgewerkt: 2 maart 2024

Vernieuwde Albert Heijn in Stadshart Amstelveen is geopend

Nieuws -> Stadshart

Bron: Albert Heijn
08-02-2023

De Albert Heijn supermarkt aan het Rembrandthof 49 is na een flinke verbouwing weer open. De winkel ziet er weer als nieuw uit en is ruimer dan eerst. Klanten hebben er keuze uit een groot en gevarieerd assortiment. Ook zijn er nu 16 zelfscankassa’s. Meteen na opening bezochten al veel klanten de winkel. "Zij zijn blij met de brede paden en de overzichtelijke afdelingen. Iedereen vindt onze Albert Heijn erg mooi geworden", aldus supermarktmanager Harald de Groot.

Foto Amstelveen
(Foto Hanno de Vries - 2023)

De officiële opening van supermarkt Albert Heijn Stadshart Amstelveen op 7 februari 2023. Harald de Groot bedrijfsleider en mevrouw Riet Bosman al 66 jaar trouwe klant openen de vernieuwde zaak samen met het personeel

Albert Heijn Stadshart heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad vers en diepvries geschonken aan de Voedselbank Amstelveen. Het ging om producten met een totale waarde van meer dan 6.000 euro. Harald de Groot: "Weggooien is natuurlijk zonde. Bovendien is het fijn dat we dit goede doel extra kunnen ondersteunen."

Foto Amstelveen
(Foto Hanno de Vries - 2023)

Op het grote versplein heb je heel veel keuze. Je vindt er van alles, van avocado en bloemkool tot de lekkerste biologische en vega(n) producten, verspakketten en maaltijden. Bij de sushibar is de hele dag door verse sushi, sashimi en maki verkrijgbaar

Albert Heijn aan het Rembrandthof 49 in Amstelveen (Stadshart) is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 9:00 tot 22:00 uur. Parkeren kan in de parkeergarage. Op maandag tot en met donderdag zijn de eerste 90 parkeerminuten gratis.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.