Bijgewerkt: 2 december 2023

Verrijk je wijk-markt in Wijkcentrum 't Open Hof

Nieuws -> Informatief

Bron: AanZ-Amstelveen
13-10-2014

Heel Amstelveen Noord is welkom op de Verrijk je wijk-markt op zaterdag 25 oktober 2014 in Wijkcentrum 't Open Hof. Het is een unieke kans voor bewoners om kennis te maken met wat er in de wijk te doen is en te ontdekken, wat er leeft en speelt in de wijk.

“Er zijn in Amstelveen Noord zoveel mogelijkheden om in de buurt iets te ondernemen, andere mensen te ontmoeten of om geholpen te worden. En wij willen ze op deze markt met elkaar verbinden en kennis laten maken”, aldus Sanne Joosen (AanZ), mede organisator. “We pakken het groots aan, om op die manier zoveel mogelijk bewoners, ondernemers en initiatieven de kans te geven in contact te komen met de ‘wijk’.”

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Wijkcentrum 't Open Hof


Kortom, Iedereen die komt zal verrast worden door de veelheid aan initiatieven in de wijk. Zo is er die dag bijvoorbeeld ook een speciaal ingerichte vrouwenkamer (ook toegankelijk voor mannen) en heeft het Cobra museum een kinderexpositie. Het leuke aan de markt is, dat iedereen met iedereen in gesprek gaat! Daar ontstaan van weer nieuwe initiatieven door! De markt groeit met de dag, kijk op de website voor de actuele informatie: www.aanz-amstelveen.nl/wijkwerk/verrijkjewijk en volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/Verrijkjewijk en/of op Twitter: https://twitter.com/VerrijkJeWijk

Graag tot de 25e oktober! Verrijk je wijk-markt zaterdag 25 oktober 2014 Tijd: 14:00 – 17:00. Locatie: Wijkcentrum ’t Open Hof Burgemeester Haspelslaan 129 1181 NC Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.