Bijgewerkt: 17 april 2024

Versier een boom in Amstelveen

Nieuws -> Sociaal

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
08-12-2005

Voor ouderen en anderen die niet in staat zijn zelf een kerstboom te kopen en op te tuigen heeft het Buurtproject Ouderen dit jaar een oplossing.

Voor ouderen en anderen die niet in staat zijn zelf een kerstboom te kopen en op te tuigen heeft het Buurtproject Ouderen dit jaar een oplossing. Op 9 en 10 december 2005 heeft in Nederland de MeeDoenDag plaats.

Een landelijke actie waarbij honderden vrijwilligers extra diensten aanbieden. In Amstelveen wordt de actie 'Versier een boom' gehouden.

Een vrijwilliger komt dan bij mensen thuis een boom optuigen. Men geeft zelf aan hoe groot de kerstboom mag zijn en wat deze mag kosten. Buurtproject Ouderen gaat ervan uit dat ouderen zelf in bezit zijn van de versieringen.

Men hoort van tevoren op welk tijdstip op 9 of 10 december de kerstvrijwilliger komt. De vrijwilliger meldt zich met naam en wachtwoord. Pas na het bekend maken hiervan kan men de deur openen voor de vrijwilliger.

De gemeente heeft zich bereid verklaard op donderdag 12 januari 2006 de kerstbomen op te komen halen. Opgeven voor 'versier een boom' kan bij Buurtproject Ouderen:

Maandag en woensdagochtend 9.00-11.00 uur: 020- 5434546
Adres: Lindenlaan 75, 1185 LC
Amstelveen

e-mail:buurtproject-ouderen@cardanus.nl

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.