Bijgewerkt: 25 juli 2024

Vervallen panden in Amstelveen aangepakt vervolg

Nieuws -> Gemeente

Bron: Herbert Raat
14-04-2015

raat Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Wethouder Herbert Raat (VVD) schrijft erover op zijn weblog


Soms gaat het snel. Vorige week had ik aangekondigd in AmstelveenDichtbij en andere media, dat we eigenaren van vervallen panden gaan aanspreken op achterstallig onderhoud. Een paar dagen later, bleek via AMSTELVEENZ, dat de eigenaar van het vervallen pand aan de Amsterdamseweg een schilder opdracht had gegeven om aan de slag te gaan.

Wat mij betreft is dit een beginnetje. Eigenaren die boel laten verlonzen, of het nu KPN, woningcorporaties of wie dan ook is, spreken we aan. Klasse vond ik dat KPN, twee jaar geleden, de handschoen oppakte en samen met ons een project startte. Gelukkig onderhouden de meeste eigenaren hun bezit goed in Amstelveen.

Overigens is KwikFit, die het pand huurt, ontevreden over het onderhoud. Een medewerker vertelde dat zij ook balen van de staat van het pand. Kwikfit schijnt het te willen kopen, maar de eigenaar wil niet verkopen. Hoe dan ook, verloedering accepteren we niet in Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.