Bijgewerkt: 26 november 2022

Videowedstrijd 'Mijn moment in Amstelland'

Nieuws -> Informatief

Bron: Stichting Beschermers Amstelland
30-01-2011

Stichting Beschermers Amstelland organiseert dit jaar de videowedstrijd 'Mijn moment in Amstelland'. Doel van de wedstrijd is mensen de gelegenheid te bieden het meest dierbare moment, of de meest kenmerkende plek in Amstelland vast te leggen in bewegend beeld en met anderen te delen.

Videocamera Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

'Mijn moment in Amstelland'


Iedereen kan meedoen, maar alleen amateurs dingen mee naar de prijzen. Alle ingezonden video’s worden vertoond op het YouTube kanaal en de website van Beschermers Amstelland. De video mag maximaal 60 seconden duren en het thema is vrij. De stichting houdt zich aan de richtlijnen op het gebied van onder andere privacy en commercie, zoals die ook door YouTube worden gehanteerd.

De video dient te zijn opgenomen tussen 1 januari 2011 en 1 november 2011. Het inzenden van video’s is mogelijk tot en met 31 oktober 2011. In november 2011 buigt de vakjury zich over de films. Er is ook een publieksjury die op het favoriete moment kan stemmen. In december 2011 maakt de stichting de winnaars bekend. Er zijn waardebonnen en een videocamera te winnen.

Onder stemmers van de publieksjury wordt tevens een Kodak ZX3 High Definition video camera verloot. Voor meer informatie over werkwijze en de richtlijnen voor het maken en bewerken van de video en de prijzen: zie de website www.beschermersamstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.