Bijgewerkt: 24 juni 2024

Vier het Vibrant Volume Festival in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
23-05-2024

Vier het Vibrant Volume Festival en ervaar de kracht van ongeremde persoonlijke expressie in P60! Als nieuw, fris onderdeel binnen de queer-kunstgemeenschap, richt het Vibrant Volume Festival zich op het boosten van inclusiviteit en het bieden van een podium om de stem van lokale, opkomende artiesten te verheffen. Met acts als Elmer als headliner, belooft dit een avond te worden die je niet snel zult vergeten!

Over Vibrant Volume. Het Vibrant Volume Festival wordt georganiseerd door een groep jonge creatievelingen, die bestaat uit trotse leden van de queer-gemeenschap en allies. Hun doel is om een gastvrije omgeving te creëren voor individuen uit alle lagen van de bevolking, en een sfeer van samenwerking en artistieke expressie te creëren. Het festival omvat zowel liveoptredens als een tentoonstelling, met velen kunstvormen. Koop een kaartje voor slechts € 15,- en kom naar deze avond vol spannend, fris talent!Line-Up: Elmer bestormt vol lef, zelfspot en fantasie de Nederlandse muziekscene. Vergezeld door een kleurrijk decor, een hond als DJ en knallende elektronische beats zet Elmer een show neer met een weird randje. Elmer is dan weer een agressief rappend kanon, dan weer een kwetsbaar hoopje mens, en dat is precies de bedoeling: de mens laten zien in al zijn facetten. We zijn niet één, af ding. Wij spreken onszelf tegen.

LÖNA’s melancholische sound is de perfecte Dark & Stormy cocktail. De tweeling mixt ijzige synthgeluiden met vocal samples en bemoedigende four-to-the-floor beats. Samen met teksten over o.a. het overlijden van hun vader, activisme en het hunkeren naar liefde, is de LÖNA-formule compleet en zorgen ze voor melancholie op de dansvloer.

Low Addicts is een krachtig eletronica-trio die zowel knipoogt naar pop, maar ook de duistere beats van de nacht omarmt. Je komt ze tegen in de schemering, waar pop-hooks zich vermengen met morphing vocals en dansbare techno-grooves. Denk hierbij aan acts als Underworld, Faithless en Moderat. Deze trip-poptronica act neemt je mee in een zwoele, golvende trip waar de dag verdwijnt in de nacht.

MLHA is een jonge producer uit Amstelveen. In 2022 is ze begonnen met produceren en sinds kort heeft ze haar eigen act opgezet. Ze combineert elektronische muziek zoals deep house, psytrance en techno met symfonische invloeden, waardoor er een meeslepende en energieke sfeer ontstaat. Ze neemt je mee in een ontdekking van verschillende klanken en harmonieën, toch vormt alles een eenheid en zorgt ze voor een gehele ervaring.

Op vrijdag 28 juni 2024 vindt Vibrant Volume Festival plaats in Poppodium P60 Amstelveen. Ga voor meer informatie en tickets naar: https://p60.nl/vibrantvolumeAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.