Bijgewerkt: 4 maart 2024

Vijf fantastische dagen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Herbert Raat
22-02-2012

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Wethouder Herbert Raat (VVD) schrijft het op zijn weblog:

Vorige week kwam Gideon van Bergen voor een week op snuffelstage bij mij op kantoor. De gemeente heeft stageplekken maar er was niet eerder bij een wethouder stage gelopen. Gideon bleek niet alleen reuze slim, maar ook nog zeer handig met computers en internet.

Raat Gideon Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2012)

Herbert Raat en Gideon van Bergen op kantoor


Problemen waar we weken mee bezig waren loste hij in een half uurtje op. Na een week voelen we ons zoals het bedrijf in de reclame van, ’het waren twee fantastische dagen’, gelukkig bleef Gidion vijf dagen bij ons.

Het was een primeur, dat een stagiaire de hele vergadering van het college van B en W aanwezig mocht zijn. Hij is ook mee geweest met collega John Levie voor de opening van de werf. Ook bij het bezoek van de burgemeester aan een honderdjarige was hij present.

Raat Gideon Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2012)

Gideon van Bergen mag de vergadering van het college van B en W van Amstelveen bijwonen


Stageplekken voor leerlingen zijn er altijd te weinig. Gelukkig zijn er veel bedrijven in Amstelveen die ondanks de moeilijke tijden zorgen voor stageplekken. Als wethouder personeel vind ik dat wij als gemeente het goede voorbeeld moeten geven, we zijn tenslotte een groot bedrijf met 700 werknemers. Gelukkig doen we al het nodige maar nooit genoeg. Gideon heeft in ieder geval bereikt dat het college de deuren wijd openzet voor stages.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.